Fastighetsskötsel Landvetter

Lima Maskintjänst Väst AB - När du behöver professionell fastighetsskotsel i Landvetter

Behöver ni fastighetsskötsel i Landvetter?

Välkommen till Maskintjänst Väst AB!

Söker ni efter fastighetsskötsel i Landvetter eller omgivande områden? Då är ni på rätt plats. Med vår långa erfarenhet inom fastighetsskötsel, inklusive maskinell renhållning, garanterar vi högsta kvalitet i vårt arbete. Genom åren har vi tjänat både privata och kommunala kunder, alltid med målet att förse dem med välunderhållna och attraktiva fastigheter.

För oss är hållbarhet och miljö oerhört viktigt inom fastighetsskötsel. Alla val vi gör, från material till metoder, görs med ett grönt tänkande. Vi strävar efter att upprätthålla en skön utomhusmiljö runt dina fastigheter året om. Vänd dig till oss när du behöver kvalitativ och miljövänlig fastighetsskötsel i Landvetter.

Gaturenhållning i Göteborg utförs, utanför vit fastighet.

Tryggt val för din fastighet i Landvetter!

Vi prioriterar alltid hög kvalitet och siktar på att skapa en inbjudande och välskött miljö. Oavsett om det är för boende, anställda eller besökare, garanterar vi att er fastighet kommer att skina i sitt bästa ljus. Låt oss visa varför så många i Landvetter förlitar sig på Maskintjänst Väst när det kommer till fastighetsskötsel. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!

Snöröjning

Plantering

Vägsopning

Höststädning

01

Kontakta oss

För att vi ska kunna veta vad ni behöver och i vilken omfattning vår fastighetsskötsel gäller är det viktigt att ni kontaktar oss. Det gör ni enkelt via telefon eller via vårt kontaktfomulär. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor!

02

Offert

Innan påbörjad skötsel får ni en enkel och tydlig offert med ett prisförslag, samt de delar som är inräknade i priset. Offerten gör att ni som kund kan känna er trygg men även att vi som företag får svart på vitt vad som gäller.

03

Fastighetsskötsel

Hos oss finner du produkterna och verktygen som krävs för din fastighetsskötsel. När offerten är godkänd, kommer vi ut till er på överenskommen tid och utför vårt jobb. Självklart anpassar vi varje unikt arbete utefter dina behov.

04

Återkoppling

När vi har utfört vår fastighetsskötsel återkopplar vi alltid med er så ni känner er nöjda med utförandet. Skulle ni inte göra det är ni alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi givetvis över problemet så snabbt vi bara kan. 

Vilka är våra kunder?

Många av våra kunder finns i och omkring Landvetter. Bland dem hittar du asfaltsläggningsföretag, fastighetsbolag, kommunala enheter och entreprenörer. Vill du veta mer om oss eller vilka vi jobbar med? Hör av dig!

Fastighetsskötsel i Landvetter året runt!

Att se en välskött fastighet med välvårdade grönytor, och rena gångvägar visar kvalitet och omsorg. Vi på Maskintjänst Väst tar hand om allt från växtligheten till fastighetens underhåll efter de kalla vintermånaderna. Genom att anlita oss ser ni till att fastigheten inte bara ser bra ut, utan också minimerar risken för skador och slitage. Så när våren knackar på dörren i Landvetter, låt oss ge er den perfekta starten på den nya säsongen med professionell fastighetsskötsel. Kontakta oss idag!

Varför välja oss till din fastighetsskötsel i Landvetter?

Vi är inte bara ett tryggt val för fastighetsskötsel av klass, utan även experter på att ge personlig service. Hos Lima maskintjänst Väst AB får du alltid snabba svar, skräddarsydda lösningar för dina specifika behov och ett team som genuint bryr sig om Landvetters välbefinnande. Välj oss, och du väljer lokal expertis, engagemang och en stadsmiljö i toppskick.

Kontakt

Service dygnet runt i Landvetter!

Vår fastighetsskötsel hjälper dig upprätthålla rena och trygga fastigheter. Vi har dessutom beredskap redo dygnet runt för att alltid kunna erbjuda fastighetsskötseln som krävs m.m.

Kontakta oss när du behöver hjälp, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Vi hjälper dig som behöver fastighetsskötsel i Landvetter med omnejd!