Experter på mark och yttre fastighetsskötsel

Maskintjänst Väst AB är din toppvalspartner för grönyteservice och entreprenadtjänster. Med en framgångsrik historia sedan starten 2017 erbjuder vi passion, kvalitet och hållbarhet i varje projekt. Välj oss för att få en pålitlig partner på den gröna vägen till framgång.

Vår vision

Maskintjänst väst  strävar efter att vara ledande inom grönyteservice och entreprenadtjänster, där hållbarhet och kundnöjdhet står i fokus. Genom innovativa lösningar och engagerad professionalism strävar vi efter att forma gröna och välmående miljöer, samtidigt som vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och partners. Vi ser fram emot att vara en pålitlig partner på den gröna vägen mot framgång.

Vårt uppdrag

Maskintjänst Väst AB är djupt engagerade i att skapa gröna och välmående miljöer genom att erbjuda högkvalitativa grönyteservice och entreprenadtjänster. Vårt uppdrag är att vara förstavalet för dem som värdesätter professionellt utförda projekt, hållbarhet och partnerskap. Genom en kombination av innovation och dedikation strävar vi efter att överskrida förväntningarna och göra varje grönt utrymme till en levande, blomstrande verklighet. Vår passion för det gröna genomsyrar allt vi gör, och vi är stolta över att vara en pålitlig partner på den gröna vägen framåt.

Vi på Maskintjänst väst

Erik Carlsson

Företagsledning

Jacob Bjerknes-Lima De Faria

Företagsledning / VD

Tommie Barthelsson

Avdelningsansvarig Trollhättan

Filip Thomsén

Arbetsledare

Hilmer Zetterquist

Arbetsledare

Kontakt

Service dygnet runt

Få en kostnadsfri offert!

Vi hjälper dig med dina faatighetsbehov med beredskap dygnet runt. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vi erbjuder årskontrakt som innefattar snöröjning. vårstädning, höststädning, samt underhållsasopning vid behov.