Jobba hos oss

Välkommen till Maskintjänst Väst AB:s karriärsida! Här hittar du information om lediga tjänster och möjligheter att bli en del av vårt dynamiska och växande team.

Varför arbeta hos oss?

Professionell Utveckling: Vi tror på att investera i våra medarbetares framtid. Genom kontinuerlig utbildning och utveckling får du möjlighet att växa både professionellt och personligt.

Engagerande Arbetsmiljö:

På Maskintjänst Väst värdesätter vi en arbetsmiljö där alla känner sig inkluderade och respekterade. Vi strävar efter att skapa en positiv och stödjande arbetsplats där varje medarbetare kan trivas och prestera sitt bästa.

Spännande Projekt:

Maskintjänst väst arbetar med en mängd olika projekt inom fastighetsskötsel och mark- och vägarbeten. Som en del av vårt team får du chansen att arbeta med utmanande och givande uppdrag.

Ansökan

Har du frågor om en specifik tjänst eller om vår rekryteringsprocess? Tveka inte att kontakta oss på 031 20 50 80 eller via e-post på info@maskintjanstvast.se.

Läs om hur dina uppgifter lagras enligt Vår data lagring.

Lediga tjänster

Vi söker ständigt efter talangfulla och motiverade individer som vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss. Nedan hittar du våra aktuella lediga tjänster:

Säsongsarbetare

Gräsklippare, Göteborg