Behöver ni Markarbete?

Välkommen till Maskintjänst Väst AB!

Vi på Maskintjänst väst erbjuder vi en heltäckande lösning för mark och yttre fastighetsskötsel. Vårt erfarna team och utrustning garanterar högkvalitativt arbete och pålitlig service dygnet runt.

Handlar om mindre markarbeten eller större anläggningsprojekt har vi på Maskintjänst väst den erfarenhet, utrustning och expertis som krävs för att utföra markarbeten av hög kvalitet

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina markprojekt.

Maskintjänst väst utför markaarbete med grävmaskin

Grävning

Våra grävtjänster säkerställer att varje projekt startar på rätt fot. Med avancerad utrustning och erfarna operatörer utför vi grävning med hög precision för att möta dina specifika behov, oavsett projektets omfattning.

Markplanering

Vår markplaneringstjänst är nyckeln till framgångsrika byggprojekt. Vi ser till att marken är väl förberedd och planerad för att stödja byggnaders stabilitet och hållbarhet, vilket lägger grunden för långvariga resultat.

Terrängjustering

Vi erbjuder terrängjustering för att skapa optimala förutsättningar för både funktion och estetik. Genom att justera terrängen säkerställer vi att området är redo för vidare utveckling, med ett öga för både praktiska och visuella aspekter.

Kontakt

Service dygnet runt

Få en kostnadsfri offert!

Vi hjälper dig med dina faatighetsbehov med beredskap dygnet runt. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vi erbjuder årskontrakt som innefattar snöröjning. vårstädning, höststädning, samt underhållsasopning vid behov.