Gaturenhållning Lerum

Maskintjänst Väst AB - När du behöver professionell gaturenhållning i Lerum

Behöver ni gaturenhållning i Lerum?

Välkommen till Maskintjänst Väst AB!

Behöver ni en gaturenhållning i Lerum eller i närliggande områden? Då har ni kommit rätt. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap inom maskinell renhållning. Det innebär att vi vet vad vi jobbar med och vi har under flera år arbetat med att ge såväl privata, som kommunala kunder rena och fina ytor.

För oss är det även viktigt att jobba så miljövänligt som möjligt. Det gör att alla val vi gör under våra sopningar görs i ett grönt perspektiv. Vi vill att det ska vara rent och fint på vägarna året om. Anlita därför oss när ni behöver gaturenhållning i Lerum.

Gaturenhållning i Göteborg utförs, utanför vit fastighet.

Vad innebär vår gaturenhållning?

Vi erbjuder en helhetslösning för underhåll av asfaltsytor med vår breda flotta av sopmaskiner. Utöver maskinell rengöring ser vi även till att papperskorgar töms regelbundet och att andra hårdgjorda ytor samt soprum hålls rena och snygga. Vid behov av klottersanering eller fasadrengöring kan våra spolbilar snabbt rycka ut och lösa problemet.

Tryggt val för rena gator i Lerum!

Välj oss till gaturenhållning i Lerum med omnejd! Lerum är en fin stad och självklart vill man även hålla den så. Gaturenhållning hjälper till med det genom att ofta sopa upp smuts och löv från våra gator, vilket gör staden renare och trafiken säkrare. När gatorna är rena märker både de som bor i Lerum och de som besöker, att staden bryr sig om att allt ska vara tryggt och i fint skick. Anlita oss för maskinsopning i din stad idag!

Oljesanering

Byggsopning

Vägsopning

Höststädning

Klottersanering

01

Kontakta oss

För att vi ska kunna veta vad ni behöver och i vilken omfattning vår gaturenhållning gäller är det viktigt att ni kontaktar oss. Det gör ni enkelt via telefon eller via vårt kontaktfomulär. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor!

02

Offert

Innan påbörjad sopning får ni en enkel och tydlig offert med ett prisförslag, samt de delar som är inräknade i priset. Offerten gör att ni som kund kan känna er trygg men även att vi som företag får svart på vitt vad som gäller.

03

Gaturenhållning

I vår maskinpark finns maskiner för diverse gaturenhållningar. När offerten är godkänd, kommer vi ut till er på överenskommen tid och utför vårt jobb. Självklart anpassar vi varje unikt arbete utefter dina behov.

04

Återkoppling

När vi har utfört vår gaturenhållning återkopplar vi alltid med er så ni känner er nöjda med utförandet. Skulle ni inte göra det är ni alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi givetvis över problemet så snabbt vi bara kan. 

Vilka är våra kunder?

Vi har flertalet olika kunder runt omkring Lerum. Det är framförallt företag inom asfaltsläggning, fastighetsbolag, kommuner och entreprenader. Har du frågor kring oss och om våra kunder? Fråga oss!

Välkomna sommaren med en gaturenhållning!

Att höra en gaturenhållning eller maskinsopning utanför dörren är ett klart och tydligt vårtecken. Vi samlar enkelt och smidigt upp all grus och sand som lagts på vägarna under vintern. Genom att anlita oss när den sista snön är borta, undviker ni överdrivet slitage på bilar och framförallt minimerar risken för skador. Kontakta oss så ger vi er det vårtecken ni behöver i Lerum.

Varför välja oss till din gaturenhållning i Lerum?

Inte bara ser vi till att Lerums gator hålls rena, men vi är också duktiga på att leverera skräddarsydd service. Med Lima maskintjänst Väst AB kan du räkna med direkta svar, anpassade tjänster för varje situation och ett engagerat team som värnar om ditt Lerum. När du väljer oss, satsar du på kunskap, erfarenhet och en utomstående stadsmiljö.

Kontakt

Service dygnet runt i Lerum!

Vår gaturenhållning hjälper dig upprätthålla rena och trygga vägar. Vi har dessutom beredskap redo dygnet runt för att alltid kunna erbjuda gaturenhållning m.m.

Kontakta oss när du behöver hjälp, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Vi hjälper dig som behöver gaturenhållning i Lerum med omnejd!