Behöver ni maskinsopning?

Välkommen till Maskintjänst Väst AB!

Behöver ni maskinsopning? Då har ni kommit rätt. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom maskinsopning erbjuder vi högkvalitativa tjänster för både privata och kommunala kunder. Vi har arbetat i flera år med att skapa rena och välskötta ytor, och vi vet exakt vad som krävs för att leverera utmärkta resultat.

Miljövänlighet är en av våra främsta prioriteringar. Vi genomför våra sopningar med ett grönt perspektiv, vilket innebär att alla våra val och metoder är anpassade för att minimera miljöpåverkan. Vi strävar efter att hålla vägar och ytor rena och snygga året runt.

När ni behöver pålitlig och miljövänlig maskinsopning, anlita oss på Maskintjänst Väst. Vi garanterar att era ytor blir både rena och hållbara.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och låt oss ta hand om din maskinsopning på bästa sätt.

Hur ser upplägget ut?

Kontakta oss

För att vi ska kunna veta vad ni behöver och i vilken omfattning vår maskinsopning gäller är det viktigt att ni kontaktar oss. Det gör ni enkelt via telefon eller via vårt kontaktfomulär. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor!

Offert

Innan påbörjad sopning får nien enkel och tydlig offert med ett prisförslag, samt de delar som är inräknade i priset. Offerten gör att ni som kund kan känna er trygg men även att vi som företag får svart på vitt vad som gäller.

Maskinsopning

I vår maskinpark finns maskiner för diverse maskinsopningar. När offerten är godkänd, kommer vi ut till er på överenskommen tid och utför vårt jobb. Självklart anpassar vi varje unikt arbete utefter dina behov.

Återkoppling

När vi har utfört vår maskinsopning återkopplar vi alltid med er så ni känner er nöjda med utförandet. Skulle ni inte göra det är ni alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi givetvis över problemet så snabbt vi bara kan. 

Välkomna sommaren med en maskinsopning!

Att höra en maskinsopning utanför dörren är ett klart och tydligt vårtecken. Vi samlar enkelt och smidigt upp all grus och sand som lagts på vägarna under vintern. Genom att anlita oss när den sista snön är borta, undviker ni överdrivet slitage på bilar och framförallt minimerar risken för skador. Kontakta oss så ger vi er det vårtecken ni behöver.

Kontakt

Service dygnet runt

Få en kostnadsfri offert!

Vår maskinsopning hjälper dig upprätthålla rena och trygga vägar. Vi har dessutom beredskap redo dygnet runt för att alltid kunna erbjuda maskinsopning.

Är det dags att få bort gruset efter vintern eller kanske sopa på skolgården? Då är det oss du ska höra av dig till! Vi hjälper dig med din maskinsopning när än du behöver det, oavsett tid.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vi erbjuder årskontrakt som innefattar snöröjning. vårstädning, höststädning, samt underhållsasopning vid behov.