Våra Tjänster

Din partner för professionell fastighetsskötsel och utemiljö

Vanliga Frågor om Våra Tjänster

Maskintjänst Väst AB erbjuder en rad tjänster inom yttre fastighetsskötsel och markarbeten, alla utförda med högsta professionalism och miljövänligt fokus. Utforska våra tjänster nedan och upptäck hur vi kan hjälpa dig att hålla dina ytor i toppskick året runt.

Maskinsopning och Gaturenhållning

Vi är experter på att hålla vägar och offentliga ytor rena. Vår maskinsopningstjänst, som omfattar både vårsopning och regelbunden gaturenhållning, garanterar att era ytor alltid är fria från smuts och skräp. Vi arbetar effektivt och noggrant för att upprätthålla en ren och inbjudande miljö.

Gräsklippning och Grönyteskötsel

Välskötta grönytor är avgörande för både estetik och funktionalitet. Vi erbjuder professionell gräsklippning och grönyteskötsel som ser till att era grönområden alltid ser bästa möjliga ut. Oavsett om det gäller parker, trädgårdar eller andra grönytor, är vi redo att hjälpa till.

 

Komplett Maskinpark för Alla Uppdrag

Vi är utrustade med en modern maskinpark som gör att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag inom den yttre fastighetssektorn. Vår breda maskinutrustning och erfarenhet gör att vi kan erbjuda flexibla och anpassningsbara lösningar för alla era behov.

Snöröjning och Vinterunderhåll

Vintervädret kan vara utmanande, men med våra omfattande vinterunderhållstjänster, inklusive snöröjning och saltning, kan ni vara säkra på att era ytor förblir säkra och tillgängliga. Vi erbjuder helårskontrakt som inkluderar både vårsopning och vinterunderhåll för att ge er fullständig sinnesro året runt.

Miljövänligt Arbete

Vår dedikation till miljövänligt arbete genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda miljövänliga metoder och utrustning i alla våra tjänster. Vi tror på hållbarhet och arbetar kontinuerligt för att förbättra våra miljörutiner.

Service dygnet runt

Med vår jourtjänst kan ni känna er trygga med att vi alltid finns där för att hjälpa er, oavsett om det handlar om plötsliga väderförändringar eller andra akuta behov. Vårt mål är att erbjuda snabb och effektiv service för att minimera störningar och upprätthålla säkerhet och ordning på era fastigheter.