Maskinsopning Mölndal

Maskintjänst Väst AB

Behöver ni maskinsopning i Mölndal?

Välkommen till Maskintjänst Väst AB!

Behöver ni en maskinsopning i Mölndal? Då har ni kommit rätt. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap inom maskinell renhållning. Det innebär att vi vet vad vi jobbar med och vi har under flera år arbetat med att ge såväl privata, som kommunala kunder rena och fina ytor.

För oss är det även viktigt att jobba så miljövänligt som möjligt. Det gör att alla val vi gör under våra sopningar görs i ett grönt perspektiv. Vi vill att det ska vara rent och fint på vägarna året om. Anlita därför oss när ni behöver en maskinsopning i Mölndal.

Kontakt

Hur ser upplägget ut?

Kontakta oss

För att vi ska kunna veta vad ni behöver och i vilken omfattning vår maskinsopning gäller är det viktigt att ni kontaktar oss. Det gör ni enkelt via telefon eller via vårt kontaktfomulär. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor!

Offert

Innan påbörjad sopning får nien enkel och tydlig offert med ett prisförslag, samt de delar som är inräknade i priset. Offerten gör att ni som kund kan känna er trygg men även att vi som företag får svart på vitt vad som gäller.

Maskinsopning

I vår maskinpark finns maskiner för diverse maskinsopningar. När offerten är godkänd, kommer vi ut till er på överenskommen tid och utför vårt jobb. Självklart anpassar vi varje unikt arbete utefter dina behov.

Återkoppling

När vi har utfört vår maskinsopning återkopplar vi alltid med er så ni känner er nöjda med utförandet. Skulle ni inte göra det är ni alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi givetvis över problemet så snabbt vi bara kan. 

Välkomna sommaren med en maskinsopning!

Att höra en maskinsopning utanför dörren är ett klart och tydligt vårtecken. Vi samlar enkelt och smidigt upp all grus och sand som lagts på vägarna under vintern. Genom att anlita oss när den sista snön är borta, undviker ni överdrivet slitage på bilar och framförallt minimerar risken för skador. Kontakta oss så ger vi er det vårtecken ni behöver i Mölndal.

Vilka är våra kunder?

Vi har flertalet olika kunder i såväl Mölndal som i andra städer. Det är framförallt företag inom asfaltsläggning, fastighetsbolag, kommuner och entreprenader. Har du frågor kring oss och om våra kunder? Fråga oss!

Service dygnet runt i Mölndal!

Få en kostnadsfri offert här

Vår maskinsopning i Mölndal hjälper dig upprätthålla rena och trygga vägar. Vi har dessutom beredskap redo dygnet runt för att alltid kunna erbjuda maskinsopning.

Är det dags att få bort gruset efter vintern eller kanske sopa på skolgården? Då är det oss du ska höra av dig till! Vi hjälper dig med din maskinsopning när än du behöver det, oavsett tid.

Kontakta oss när du behöver hjälp, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Vi hjälper dig som behöver maskinsopning i Mölndal.

Service dygnet runt!

Få en kostnadsfri offert här

Vår maskinsopning hjälper dig upprätthålla rena och trygga vägar. Vi har dessutom beredskap redo dygnet runt för att alltid kunna erbjuda maskinsopning.

Är det dags att få bort gruset efter vintern eller kanske sopa på skolgården? Då är det oss du ska höra av dig till! Vi hjälper dig med din maskinsopning när än du behöver det, oavsett tid.

Kontakta oss när du behöver hjälp, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Vi hjälper dig.